BATTIPAV Řezačka na dlaždice SINTESI 163 (Art: 40163)

Profesionální hliníková řezačka obkladů BATTIPAV. Způsob řezání: tlačení. Max délka řezu: 1630 mm. Max. rozměr dlaždice pro diagonální řez: 1152 x 1152 mm. Tloušťka dlaždic: 4 – 21 mm. Hmotnost: 33 kg. Art: 40163

Original price was: 25 803 Kč.Current price is: 23 739 Kč. (19 619  bez DPH)

Skladem

Popis

Profesionální hliníková řezačka dlaždic BATTIPAV SINTESI je určena pro diagonální a přímé řezy keramických a porcelánových obkladů a dlažeb se systémem „PRESSURE“. Tělo řezačky je vyrobeno z odolného hliníku, což zaručuje prvotřídní pevnost při zachování nízké hmotnosti. Řezná hlava s 9 kuličkovými ložisky zajišťuje snadný skluz a nejvyšší přesnost řezu. Lamač dlaždic využívá magnetické ovládání a plastový chránič proti poškrábání. Goniometrické pravítko je vyrobeno z jednoho kusu hliníku s vysokou pevností a vynikající čitelností pro přímé řezy a řezy pod úhlem 45° s možností snadného opakování řezů. Boční podpěry usnadňují řezání i velkoformátových dlaždic. Samozřejmostí jsou odpružené stoly. Řezačka má transportní kolečka a rukojeť pro snadnější přenášení.

Technické údaje:

  • Délka řezu: 1630 mm
  • Max. rozměr dlaždice pro diagonální řez: 1152 x 1152 mm
  • Tloušťka řezaného materiálu: 4 – 21 mm
  • Rozměry řezného kolečka: Ø22 x 6,1 x 4,7 mm
  • Řezací kolečko v balení
  • Hmotnost: 33 kg
  • Rozměry balení: 2096 x 454 x 340 mm

Popis vlastností a funkcí:

Vozík Battipav SINTESI Řezací vozík s magnetickým lamačem pro snadné klouzání a přesné řezy. Lamač má plastovou ochranu proti poškrábání dlaždic. Díky magnetickému lámacímu mechanismu je řezání rychlé a snadné , v 1 kroku.
Ložiska Battipav SINTESI Řezací vozík se pohybuje na 9 kuličkových ložiscích, která zaručují hladký chod a nejvyšší přesnost.
Battipav SINTESI konstrukce Hliníková konstrukce zaručuje vysokou pevnost, odolnost a přijatelnou hmotnost řezačky.
Boční podpěry Battipav SINTESI Boční podpěry jsou velmi praktické při řezání velkoformátových dlaždic.
Battipav SINTESI pravítko Jednodílné hliníkové pravítko umožňuje rychlé a přesné nastavení úhlů řezu. Číselné značky pravítka jsou nakloněny směrem k obkladači, aby se daly co nejsnadněji odečítat. Pravítko lze uzamknout pod úhlem pro šikmé řezy. Umožňuje rychlé opakované řezy.
Nastavení výšky Battipav SINTESI Řezačka umožňuje nastavit výšku vodicí lišty pro dosažení nejlepšího výsledku při různých tloušťkách dlaždic.
Battipav SINTESI náhradní kolečko Řezačka má úložný prostor pro řezací kolečko s oskou.
Battipav SINTESI lámací ryska Nerezová lámací ryskapro dlouhou životnost s ochranou proti poškození okrajů dlaždic.
Kolečka Battipav SINTESI Díky kolečkům a rukojeti se snadno přenáší.

 

Video:

Související produkty