RUBI CYCLONE Nivelační podstavec 1 mm rovný – 100 ks (Ref. 35937)

Nivelační podstavce z nové řady RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM pro rychlou a přesnou pokládku dlaždic o tloušťce 3-20 mm. V balení je 100 kusů rovných podstavců o tloušťce 1 mm. Ref: 35937

217  (179  bez DPH)

Skladem

Popis

Nivelační podstavce nového systému RUBI CYCLONE LEVEL SYSTEM (čti „saikloun“) jsou novinkou pro rok 2021. Tento nivelační systém usnadňuje pokládku dlaždic bez použití nářadí a odstraňuje výškové rozdíly mezi dlaždicemi. Systém CYCLONE zajišťuje vynikající viditelnost v místě pokládky a rovnoměrný tlak na dlaždice. Balení obsahuje 100 kusů rovných podstavců pro spoje o průměru 1 mm.

Minimální velikost použitých dlaždic je 30×30 cm. Systém je vhodný pro tloušťky dlaždic od 3 do 20 mm a také pro velkoformátové dlaždice. Nové podstavce mají barevné značení tloušťky, lepší tvar pro rozložení tlaku a snadnější odstranění po zaschnutí lepidla.

Výhodou tohoto systému je snadná instalace bez použití nářadí, vynikající viditelnost a rovnoměrný přítlak na dlaždice. Nivelační systém se skládá z univerzálních adaptérů a 2 typů podstavců – rovného a křížového s různými tloušťkami spár od 1 do 3 mm s barevným odlišením.

Související produkty